Ce ne trebuie:
- 500 gr. ficatei de pui
- 2-3 cepe mai mari
- ulei de masline
- 50 gr. unt
- 300 gr. (1 cutie) baby carrots
- 2-3 lingurite seminte de susan
- 2-3 linguri de sos de rodii
- cateva boabe de ienibahar
- 1 lingurita de chimen
- 1 lingurita de bulion
- patrunjel verde
Cum se face:
Se calesc ficateii in ulei de masline si unt, de preferinta intr-o cratita mai inalta sau intr-un tuci, pana cand isi schimba culoarea, apoi se scot pe o farfurie. In uleiul ramas (puteti sa mai puneti daca este prea putin), se caleste ceapa. Cand s-a inmuiat, adaugati semintele de chimen si de susan, si adaugati 1/2 pahar de apa. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi adaugati morcovii si ienibaharul. Dupa cateva clocote, puneti si ficateii si completati cu 1/2 pahar de apa. Lasati sa fiarba cateva minute si la sfarsit puneti sosul de rodii si bulionul. Adaugati patrunjel verde dupa ce stingeti focul.